ARTEXIM

    

    ARTEXIM multumese pe aceasta cale Dumneavoastra si tuturor celor care au sprijinit buna organizare si desfasurare a Festivalului si Concursului International "George Enescu" - editia 2011.

Va rog sa transmiteti tuturor membrilor colectivului institutiei Dumneavoastra multumirile noastre sincere.

Prin continutul deosebit al programului prezentat, prin prezenta artistica de prestigiu asigurata de participantii români si straini precum si prin organizarea ireprosabila asigurata si cu sprijinul Dumneavoastra, Festivalul s-a ridicat la nivelul exigentelor internationale fiind apreciat ca unul din cele mai prestigioase evenimente culturale din lume.

Suntem siguri ca prin acest eveniment am contribuit cu totii la confirmarea si recunoasterea internationala a unei manifestari de prestigiu, prezentând imaginea reala a României ca tara a concertului cultural european si mondial.

Sprijinul acrodat de Dumneavoastra a fost deosebit de benefic pentru asigurarea tuturor conditiilor de desfasurare a Festivalului. Speram ca si Dvs. sa fiti multumiti de colaborarea cu organizatorii Festivalului.

În speranta continuarii colaborarii si în cadrul altor asemenea evenimente culturale, va rugam sa primiti sentimentele noastre sincere.
 


Cu deosebita stima
 
Mihai Constantinescu
          
Manager
ARTEXIM 

"George Enescu"
International Festival and Competition
Cal. Victoriei nr.155 bl. D1, sc. 8 et. 2 010073 Bucharest - Romania
artexim@rdslink.ro
www.festivalenescu.ro
tel : + 40 21 317 8081
fax : + 40 21 311 0200
mob : + 40 744 5348-05Adaugat: 27 Septembrie 2011
Actualizat: 6 Martie 2013