Comunicat

Societatea Română de Radiodifuziune, prin intermediul redacţiei Radio România Târgu Mureş, a fost sesizată încă din data 15 iunie 2020 de existenţa pe reţeaua de socializare Facebook a unei pagini cu o identitate ce nu poate fi confirmată (Andrei Petrescu).

Pagina, ce conţine numeroase postări cu tentă politică şi enunţă o pretinsă asociere cu Radio România Târgu Mureş, are trimitere directă la pagina de Facebook a redacţiei prin intermediul link-ului prin care această persoană pretinde a fi Co Owner al Radiomureş.

Societatea Română de Radiodifuziune subliniază că este vorba de o identitate ce nu poate fi confirmată, poziţia de Co Owner al studioului regional nu există, fotografia de profil pare folosită abuziv, iar numele menţionat nu se regăseşte în lista de angajaţi şi colaboratori ai instituţiei.

Societatea Română de Radiodifuziune va face demersurile necesare pentru blocarea acestui cont şi îşi rezervă dreptul acţionării în instanţă a oricărei persoane sau organizaţii ce aduc prejudicii de imagine instituţiei prin astfel de acţiuni.Adaugat: 9 Iulie 2020
Actualizat: 9 Iulie 2020