Radio România București FM a adus Musical la Mall!

Trupa de Teatru a Colegiului Național de Informatică Tudor Vianu a răspuns provocării Radio România București FM și a făcut spectacol de Ziua Culturii Naționale. Cu muzică, teatru și voie bună, au reușit să-i scoată pe bucureșteni din magazine să-i transforme din cumpărători în spectatori, făcându-i să aplaude minute în șir reprezentația lor plină de culoare.

Tineri, efervescenți, pasionați de muzică și teatru, dornici să se exprime prin arta și să transmită bucurie celor din jur. Așa sunt liceenii din trupa Vianu.

Strânși în jurul profesorului de informatică Marcel Homorodean în 2012, au luat cu asalt scenele teatrelor bucureștene și au demonstrat că talentul și creativitatea nu au vârstă.

Piesa de debut, “Buna seara, Domnule Wilde!” a avut premiera pe 3 iunie 2013, pe scena Teatrului Nottara, și a constituit momentul în care toți membrii echipei au știut că își doresc să continue această călătorie.

Astfel, timp de aproape 10 ani, mai multe generații de liceeni vianiști au intrat în trupă și au pus în scenă musicaluri celebre precum Chirița în ProvincieRomeo și JulietaNotre Dame de ParisMamma MiaGreaseFantoma de la OperaMy Fair LadySunetul Muzicii, aplaudate de public și apreciate de profesioniștii în domeniu.

În acest an, la inițiativa București FM, pentru a marca Ziua Culturii Naționale, actorii vianiști au alcătuit un puzzle musical cu cele  mai bune momente din musicaluri diferite. Spectacolul inedit i-a surprins şi încântat pe bucureștenii aflați duminică dimineața în București Mall Vitan.Adaugat: 16 Ianuarie 2023
Actualizat: 16 Ianuarie 2023