Radio România și Radio RAI au prelungit acordul de cooperare bilaterală

Luni, 4 iulie, la Roma, Radio România și Radio RAI au semnat prelungirea acordului de cooperare existent între cele două instituții pentru următorii 3 ani. Acordul a fost prelungit în contextul participării Radio România la ABU – RAI Days, un eveniment anual care își propune crearea unor oportunități de colaborare între cele mai importante companii de media publică din Europa și Asia. 

Inițiat în 2019, acordul de cooperare între Radio România și Radio RAI prevede intensificarea achiziției și a schimbului de programe, cooperare în formarea jurnaliștilor și în facilitatea accesului acestora la proiecte și workshop-uri profesionale, participarea la festivaluri, expoziții și manifestări culturale, precum și schimburi de experiențe prin vizite de lucru organizate de ambele instituții. 

Parteneriatul special între Radio România și Radio RAI a contribuit, până în prezent, cu numeroase proiecte, emisiuni și inițiative realizate în cooperare la și dincolo de microfon, la promovarea dialogului intercultural între România și Italia și la susținerea importantei comunități de români care trăiește astăzi în Peninsulă.


Adaugat: 5 Iulie 2022
Actualizat: 5 Iulie 2022