Comercializarea cărnii de miel și ied a început la Constanța
Autoritățile sanitar-veterinare supraveghează constant comercializarea produselor din carne de miel și ied.
Articol de Iulian Busan, Publicat: 27 Aprilie 2024, 13:01 • Actualizat: 27 Aprilie 2024, 13:02
Constănțenii care doresc să pună pe masa pascală produse tradiționale pot achiziționa carne de miel și ied din incinta halelor de lactate din Piața Griviței și Piața Tomis III.
Conform comercianților, carnea provine de la ferme locale, din județele Constanța și Tulcea, de la animale sacrificate în centre și abatoare autorizate.
Comerțul, verificat de autorități
Comercializarea cărnii se face în condiții de siguranță, activitățile fiind monitorizare în permanență de medicii veterinari ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Constanța.
Cei interesați pot vizita cele două piețe agroalimentare zilnic, până sâmbătă, 4 mai, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 08.00-17.00, respectiv 08.00-12.00 în zilele de duminică.
Prețurile sunt stabilite de către producătorii locali, relatează Radio România Constanța.
Citește și: Amenzi și produse alimentare confiscate de inspectorii sanitari din Brașov